Skärmklipp 2015-05-14 00.33.55

VÅRA flyglösningar

Hur vill du resa och vilken flyglösning passar just er?
Det är just det vi gör. Vi hjälper till att hitta rätt flyglösning för er kommande resa. Det finns många olika behov och många sätt att lösa dem på. Här är några av våra alternativ.

Chartra eget flyg
Med egen charter kan du bestämma resmål, antal personer och tidtabell. Det tar dig dit du vill och effektivt – tid är pengar! Vi tar dig till flygplatser som de reguljärflygen inte trafikerar och som kanske är närmare ditt slutresmål. Med egen charter kan du även bestämma servicenivå och egen branding som förgyller resan, vi ger dig idéerna för vad ni kan göra.

Affärsjet, Privatjet, Taxiflyg
Om du snabbt och smidigt behöver ta dig till en plats, så kan du spara mycket tid med taxiflyget som tar dig från A till B. Taxiflyget tar dig även till passande flygplatser där de reguljära flygen inte går och utan långa marktransporter eller tidsödande mellanlandningar. Med taxiflyget så kan du bestämma tidtabellen själv och du slipper extra övernattningskostnader om du reser över dagen. Effektivisera ditt affärsresande med hjälp av taxiflyg, fördelarna är många och du kan antingen arbeta ombord eller koppla av i god komfort!
loading...
Flyga reguljärt
Om resmålet, gruppens storlek och budget matchar med någon reguljär flyglinje, så rekommenderar vi även det, så att ni som kund får bästa flyglösningen för just ert behov.

Helikoptrar
Med helikopter tar du dig lätt och smidigt mellan två platser och spar mycket tid. Särskilt passande om du skall till svårtillgängliga platser där bara helikoptrar kan landa eller om du bara vill uppleva en flygning utöver det vanliga. Som exempel kan vi flyga dig med en helikoptertur över stan eller från en flygplats till citykärnan, för att slippa trafik och bilköer. Alla måste prova att flyga helikopter en gång i livet och vi arrangerar det gärna för dig, din familj, ditt företag eller dina vänner!
MK Airbroker AB
Sveavägen 135  |  S-113 46 Stockholm  |  Sweden
Tel: +46 8 16 69 30  |  E-mail:
info@mkairbroker.se


| MK Terms & General Conditions |
 | MK Privacy Policy |