Skärmklipp 2015-05-14 00.33.55

Etablerad sedan 1993

Munkberg & Kolam startades mars 1993 av två välkända och mycket karaktäristiska herrar med hela sina liv inom flygbranschen, Jan "Munken" Munkberg och Henrik "Henrikki" Kolam.

Deras livsverk har sedan 2008 övertagits av Katarina Segerdahl som med sina dryga 30 år i branschen kan bibehålla kunskapen och hantverket för att leda företaget in i framtiden.

Under 2012 förnyade vi oss genom att anställa mer personal och byta namn till MK Airbroker, för att det skall synas i namnet vad vi jobbar med!

Under 2018 tog vi ett ytterligare steg med mer personal, fler affärsområden och MK Airbroker fortsätter att växa där vi numera även kan erbjuda kompletterande tjänster till din flygresa.

Vi menar att vårt hantverk är unikt och bygger på erfarenhet, förnuft och stor passion för flygresor där vi löser era behov med rätt flygplanskapacitet, till rätt pris och på bästa sätt! Hos oss sitter personlig service i väggarna och vi finns tillhands 24h under våra större uppdrag och vill man dessutom att vi följer med, så går det också!

Vi är oberoende och med våra personliga kontakter kan vi förhandla och hjälpa dig på många områden vid en flygupphandling. 

loading...

Våra ledord
Hantverk, Pålitlighet och Personlig Service.

Vår affärsidé – är att oavsett antal personer, resmål och tidpunkt skall vi ta fram bästa flyglösningen.

Vår filosofi – är att det skall vara tryggt, personligt och kvalitativt att anlita oss.

Vår vision - är att ta kunden dit dom vill på ett smidigt, prisvärt och passande sätt.

MK Airbroker AB
Sveavägen 135  |  S-113 46 Stockholm  |  Sweden
Tel: +46 8 16 69 30  |  E-mail:
info@mkairbroker.se


MK Terms & General Conditions |
 | MK Privacy Policy |