Skärmklipp 2015-05-14 00.33.55

VÅRA TJÄNSTER

Vi ordnar alla typer av flygningar för stora som små grupper, allt från en person i privatjet eller helikopter till tusentals personer med stora jumbojets. Med privatjet reser du i diskretion och vill du ha extra VIP service ordnar vi det.

Är ni en mindre grupp kan vi även boka in er på reguljära linjer då vi samarbetar med alla reguljära flygbolag. Är ni flera hundra personer så hittar vi lämplig flygplanskapacitet så att ni sparar tid och alla kommer fram i rätt tid när konferensen, jippot eller eventet börjar.

Varför anlita oss?
Vi är entusiastiska och gillar vårt jobb! Vi sätter stor vikt vid personliga relationer och har passion för vad vi gör och det skall vara roligt! Vi kan marknaden, vi kan vår bransch och vi känner flygbolagen väl. Vårt kontaktnät sträcker sig långt ut i världen och vi har ett globalt samarbete, så för er som beställare skall det kännas tryggt att anlita oss!

 

 
loading...
Våra tips
Börja konferensen med att hitta rätt resmål med en bra flygförbindelse, då finns det stora slantar att spara, så involvera oss från början i era reseplaner! Om vi dessutom får flexibiliteten med resdatum så blir besparingen ännu större! Vänd därför på planeringen, när och vart finns det ledig flygplanskapacitet under den period man tänkt sig. Överraskningen kan bli ett resmål man inte tänkt sig och prislappen lägre. Enkelt, klokt och spännande!

Det lilla extra med pricken över i:et – bolla gärna idéer kring branding av din charter med oss, vi har erfarenhet och tips som kan förgylla resan ännu mer! Vi hjälper dig med ett passande servicekoncept ombord eller i anslutning till flygresan, så fråga oss så kan vi berätta mer!
MK Airbroker AB
Sveavägen 135  |  S-113 46 Stockholm  |  Sweden
Tel: +46 8 16 69 30  |  E-mail:
info@mkairbroker.se


MK Terms & General Conditions |
 | MK Privacy Policy |